Tag Archives: supplementkeluarga

Ostometrix Shaklee Vitamin Untuk Seisi Keluarga

Pernah satu ketika, Umi ana kat kampung mengalami sakit sendi tulang di bahagian pinggul..Lepas sebiji, sebiji Ponstan yang dia telan sbb masa tu Umi xnak try Ostometrix Shaklee yg Ana suggest..takut katanya..tp lepas dah dua tiga hari mkn ubat tahan sakit n tiada kesan barulah Umi offer untk try…katanya sblum ni xnak try takut nnti x mkn, rugi plak duit Ana..Actly, Ana x kisah pun ttg duit tu, yelah, mak kita kan, sape lagi klu bukan kita yg berbakti.

Nak dijadikan cerita, lepas dua hr consume, Alhamdulillah semakin OK. Jadi Abi Ana pun join the club jugak amik Ostomstrix ni untuk cure sakit pinggang dia. Before ni Ana x pernah pun consume Osto ni, memandangkan produk ni mmbekalkan Kalsium n Magnesium skali, jadi Ana n wife pun sama2 jugak consume lepas tu..hehe..

So, bagi sesape yg ada isu mcm family Ana ni, meh la contact Ana, kita try product Osto ni sama2..InsyaAllah…

Farmasi Fiqelina
Pengedar Sah Shaklee
0105752619

#superstarstsunami
#tsunamishaklee
#9gemilang
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#lifeamazing
#supershakleeman