Tag Archives: sideincome

Bisnes Menguntungkan Shaklee

Suka Ana nak mmbantu student-student kita yang tgh study kat kolej2 n universiti yg ada kemelut ekonomi ni..

Sebenarnya bisnes shaklee ni sgt mudah n sesuai untuk semua golongan. Antara sebab utama ialah, xpyh modal yg besar..cukup sekadar pendaftaran keahlian sebanyak rm69 sahaja dan untuk seumur hidup.

Nak Ana ajarkan?simple sgt..bila dah jadi ahli, sgt senang untuk mula buat income..Kerjanya cuma share kan produk Shaklee di fb..bgtau semua kenalan yg kita ni adalah pengedar Shaklee. bila ada yg nak order, kita mnta jer payment n kita da start boleh order kat web shaklee..HQ akan pos terus ke rumah customer..retail profit kita dpt..bonus bulanan pun kita boleh dpt!!!!

Simple kan?semua org boleh buat.Mesti berminat kan?Jom jangan buang masa..Ana akan guide satu persatu..InsyaAllah boleh buat income dgn jayanya.

Farmasi Fiqelina
Pengedar Sah Shaklee
0105752619

#superstarstsunami
#tsunamishaklee
#9gemilang
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#lifeamazing
#supershakleeman

Bonus Bulanan Dari Shaklee

Penat lelah sebulan berkerja, tamau gaji ke?mesti lah semua org nak kan..xda org pun yg xnak gaji, abes tu Shaklee ada gaji ke? Bukan gaji, tapi lebih mesra dgn panggilan imbuhan ataupun Bonus Bulanan Dari Shaklee.

Macam mana boleh ada bonus plak? Setiap pembelian kita dgn Shaklee, akan ada point..mcm JCard, Aeon, Btreat..n byk lagi contoh lain, tp yg bestnya Shaklee ni, bonusnya terus dibank in ke akaun. U’all nak ke? Kena join mmbership dulu la..

……………………………………………………

Apa nak buat dgn duit bulanan yg Shaklee bg ni..Biasanya duit bonus ni, Ana belikan produk jugak untuk Isteri tersayang. Kan hebat tu..nampak ke nampak? Isteri happy dpt guna produk Shaklee tnpa perlu keluarkan modal. Tunggu la, InsyaAllah, ada rezeki besar sikit Ana ingat nak blanja sumting yg very2 special..doakan ye!

Farmasi Fiqelina
Pengedar Sah Shaklee
0105752619

#superstarstsunami
#tsunamishaklee
#9gemilang
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#lifeamazing
#supershakleeman