Tag Archives: resdung

Cara Mengubati ResdUng Dengan Berkesan

images

Alhamdulillah…Allah s.w.t memberi kesempatan kepada ana untuk memulakan entri pertama ana malam ini. Tengok tajuk, mesti da boleh agak pasai apa kan?hehe..meh ana nak share satu story. Ana merupakan salah seorang pengidap resdong yang TEGAR (aku yang dulu bukanlah yang sekarang). ┬áRamai yang tanya mana nak cari Ubat Resdung Paling Berkesan ?

#1. Tahap mana resdong ana?

  1. bangun tidur jer mesti ana bersin…bersin…dan bersin lagi.
  2. hidung, hingus dan tisu memang ana tak dapat pisahkan.
  3. asal makan seafood, malamnye mesti ana sengsara.
  4. mata, hidung, telinga ana sokmo2 la gatalnya.
  5. kulit mesti akan jadi gatal2.
  6. jerawat kat blkang bdn (orang lain mungkin kat bahagian lain)

hah..macam mana?ada yang melalui simptom yang sama?

Kembali kepada tajuk asal…pernah dengan Kapsul Super Resdong?memang terbukti keberkesanannya..Macam mana ana tau? Sebab ana sendiri pun da makan, dalam jangka masa yang sangat lama..4 tahun lebih ana makan..memang semua simptom kat atas tu boleh hilang..Jerawat?masalah kecil jer tu kalau da makan Kapsul Super Resdong ni..Tapi kalau miss@tak makan dua hari, “hamek kau”, nak terbalik rasa dunia ni..

RAHSIA Kapsul Super Resdong ni :-

1.menggunakan kelulusan KKM yang palsu (haru hidup ana, steady jer makan 4 tahun?

2.mengandungi bahan racun terlarang. (memberi kesan adverse kepada pengguna, radang hati, gangguan pada ginjal) ” minta simpang la sume ni ye.

Mana ana tau semua ni? Da viral da dalam whatssap, dalam radio pn ada, dalam BH Online pun ada. Jadi kalau ada yang masih guna, atau kenalan yang masih guna, sampaikanlah perkara yang sebenar.BERHENTI dari makan Kapsul ini.

Habis tu macam mana Cara Mengubati Resdong Dengan Berkesan ? macam ┬ámana nak cover balik hingus ni?jerawat?Alahan seafood?gatal mata, gatal hidung, gatal telinga?hadoiiii…

Alhamdulillah, hasil meng’google’, ana dapat jumpa beberapa produk kesihatan yang jika digunakan dengan cara yang betul, hasilnya amatlah memberangsangkan.Nak tau ke?

untitled

Buat masa ni, ana sedang menggunakan Vita C Plus sahaja secara konsisten, dan ternyata, sangat berkesan. Nak lagi baik, amalkan ketiga-tiga produk di atas..Lebih mantap dan pantas!

Nak test ubat Resdung Paling Berkesan ni?boleh contact, pm, whatssap ana.

fiqelina id: 1236654 call@whatssap:0105752619

Kalau ada kenalan pengedar Shaklee pun, tak salah kalau nak order dengan diorang.

Nak order direct terus pun boleh. just isi form, online payment. then there will be at your door steps. click link bawah ni.

JOM ORDER SET RESDONG ONLINE, disini!!!

KLIK DI SINI UNTUK TENGOK KEAJAIBAN PRODUK!