Tag Archives: bisnesshaklee

Cara Menguruskan Perut Dalam Satu Minggu

menguruskan perut buncitSalam sejahtera semua..best entry Ana kali..confirm ramai nak baca sampai abis sebab nak tahu macam mana cara yang paling berkesan untuk menguruskan perut buncit yang memalukan apabila berdepan dengan rakan-rakan.

Pasti kita mengimpikan untuk memiliki perut yang kempis, kalau tanya kat Ana, memanglah Ana nak..hehehe.

Kebiasaannya lemak paling cepat berkumpul di bahagian perut dan akan menyebabkan perut kelihatan agak buncit. Tetapi bukan individu yang berbadan gempal sahaja ada masalah perut tak slim ni, sebaliknya ramai juga individu yang kurus tapi mempunyai masalah yang sama.

Di bawah ini Ana nak kongsikan dengan beberapa petua mudah untuk kempiskan perut.

#1) Menguruskan Perut Buncit Dengan Limau Nipis

Ambil sebiji limau nipis dan perahkan jusnya ke dalam mangkuk. Tambah sedikit kapur sirih kedalam jus limau nipis. Sapukan ke bahagian perut. Kemudian ambil sehelai bengkung dan balut perut. Amalkan setiap malam sebelum tidur.

#2) Menguruskan Perut Buncit Dengan Asam Jawa Bancuh

Segelas air asam jawa. Biarkan semalaman. Bila bangun keesokan pagi, minum air asam jawa tersebut. Amalkan sehingga perut kembali langsing.

#3) Menguruskan Perut Buncit Dengan Daun Lidah Buaya

Didihkan daun lidah buaya dan air asam jawa di atas api sehingga pekat. Selepas itu tutup api dan biarkan campuran itu sejuk sendiri. Setelah itu lumurkan campuran tersebut ke perut.

Mudah-mudahan 3 petua mudah ini dapat membantu kita untuk mendapatkan perut yang langsing.

Selain itu kita boleh juga amalkan supplement yang berfungsi untuk detoks ni..nak tau apa itu detoks, boleh klik Apa Itu Detoks ….Antara produk yang sangat hebat dan terbukti untuk detoks n mengempiskan perut ni ialah produk Herbalax dari Shaklee. Setelah minum Herbalax ni, segala benda alah dalam perut yang bertahun2 termendap di usus kita, termasuklah lemak2 tepu tu, akan mula dikeluarkan melalui najis. Namun senaman perlu diteruskan.

Jika ada masalah perut buncit, lebihkan senaman yang melibatkan bahagian perut contohnya sit up.

Amalkan juga pemakanan yang sihat. kurangkan makanan berminyak. minuman berkarbonat dan awalkan waktu makan malam.

Selamat mencuba. Nanti Ana akan share tips yang lain pula dengan semua ye.

Bisnes Menguntungkan Shaklee

Suka Ana nak mmbantu student-student kita yang tgh study kat kolej2 n universiti yg ada kemelut ekonomi ni..

Sebenarnya bisnes shaklee ni sgt mudah n sesuai untuk semua golongan. Antara sebab utama ialah, xpyh modal yg besar..cukup sekadar pendaftaran keahlian sebanyak rm69 sahaja dan untuk seumur hidup.

Nak Ana ajarkan?simple sgt..bila dah jadi ahli, sgt senang untuk mula buat income..Kerjanya cuma share kan produk Shaklee di fb..bgtau semua kenalan yg kita ni adalah pengedar Shaklee. bila ada yg nak order, kita mnta jer payment n kita da start boleh order kat web shaklee..HQ akan pos terus ke rumah customer..retail profit kita dpt..bonus bulanan pun kita boleh dpt!!!!

Simple kan?semua org boleh buat.Mesti berminat kan?Jom jangan buang masa..Ana akan guide satu persatu..InsyaAllah boleh buat income dgn jayanya.

Farmasi Fiqelina
Pengedar Sah Shaklee
0105752619

#superstarstsunami
#tsunamishaklee
#9gemilang
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#lifeamazing
#supershakleeman

Bonus Bulanan Dari Shaklee

Penat lelah sebulan berkerja, tamau gaji ke?mesti lah semua org nak kan..xda org pun yg xnak gaji, abes tu Shaklee ada gaji ke? Bukan gaji, tapi lebih mesra dgn panggilan imbuhan ataupun Bonus Bulanan Dari Shaklee.

Macam mana boleh ada bonus plak? Setiap pembelian kita dgn Shaklee, akan ada point..mcm JCard, Aeon, Btreat..n byk lagi contoh lain, tp yg bestnya Shaklee ni, bonusnya terus dibank in ke akaun. U’all nak ke? Kena join mmbership dulu la..

……………………………………………………

Apa nak buat dgn duit bulanan yg Shaklee bg ni..Biasanya duit bonus ni, Ana belikan produk jugak untuk Isteri tersayang. Kan hebat tu..nampak ke nampak? Isteri happy dpt guna produk Shaklee tnpa perlu keluarkan modal. Tunggu la, InsyaAllah, ada rezeki besar sikit Ana ingat nak blanja sumting yg very2 special..doakan ye!

Farmasi Fiqelina
Pengedar Sah Shaklee
0105752619

#superstarstsunami
#tsunamishaklee
#9gemilang
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#lifeamazing
#supershakleeman

Kelas Ilmu Shaklee Yang Berkesan

Kelas Ilmu Shaklee Yang Berkesan

Apa yg best dgn kelas leader Ana? Kelas ┬ábeliau sgt bersahaja tp penuh dgn input…

n kelas yg paling Ana suka, yang ana boleh apply n terus dpt tgk kesan ialah class close sale..hehe

Apa yg beliau ajar sgt padat, mudah, simple n yg paling penting, sgt2 berkesan! Dr mcm mana nak dpt customer, smpai la nk close sale dgn bjaya!

Nak jugak ilmu ni, pm Ana!

Farmasi Fiqelina
Pengedar Sah Shaklee
0105752619

#superstarstsunami
#tsunamishaklee
#9gemilang
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#lifeamazing
#supershakleeman