Supplement Shaklee Untuk Keluarga

Setiap orang mesti ada produk yang digilai kan? xkesah la produk kecantikan muka ke, produk kuruskan badan ke, produk bersihkan rumah ke..betul ke betul?

so, bagi family Ana, kami sgt kegilaan set supplement dr Shaklee ni..Nak tau ke ape yg terkandung dlm set tu? klu nak ikutkan rank kadar penggunaan, here we go…!

Vita C sudah semestinya, Herbal Blend ditempat kedua, Alfalfa ditempat ketiga n last ni kami sekeluarga baru terjebak..hehe..Peppermint!

Every product got their own talent…

Ana rs kita semua juga patut sama2 terjebak, bukan ape, just to hv an #AmazingLife!!!
Farmasi Fiqelina

Pengedar Sah Shaklee

0105752619
#superstarstsunami

#tsunamishaklee

#9gemilang

#landmarkstudy

#shakleeeffect

#lifeamazing

#supershakleeman

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *