Percutian Sekolah Anak Seorang Pengedar Shaklee

Musim cuti sudah bermula…disebabkan Ana pun cikgu jd Ana pn bercuti bukan anak2 jer..hehe..mcm byk anak plak ye..

So bila da start cuti ni, wlupum anak Ana blum bersekolah, tp bila start cuti ni, dia tau la sbb abi n mama dia pun start bercuti..so mula lah keluar mcm2 plan yg dia buat sendiri..nk pegi main snow la, nak pegi beach la, nk g tgk wayang la..
hehe…dia xtau yg abi dia ni ligat kepala berpusing nak pikir How To Get Income In Holiday With Shaklee..

So plan yg terdekat ni Ana ingat nak bawa anak2 pergi KL jer..tunaikn la hsrat budak kecik sorg ni nak main snow kt I-City..bukan ape, in the same time dpt la ana g jumpa mami n apak Shaklee ana kt sana..hehe..

Bila lagi nk bawa diaorg bercuti kan..hari kerja da busy..so dlm cuti ni la dpt spend time dgn diaorg lama2 cket..bila anak2 happy, kita sbg parents pun akan dpt rs kgembiraan tu..Alhamdulillah bahagianya..
Farmasi Fiqelina

Pengedar Sah Shaklee

0105752619
#superstarstsunami

#tsunamishaklee

#9gemilang

#landmarkstudy

#shakleeeffect

#lifeamazing

#supershakleeman

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *