Pengedar Shaklee Muadzam Syah

Pengedar Shaklee Muadzam Syah boleh dihubungi di talian 017-4210109/010-5752619 c.o.d sekitar Muadzam Syah, Keratong dan kawasan berhampiran.

Pengedar Shaklee Muadzam Syah

Pengedar Shaklee Muadzam Syah merupakan Pengedar Shaklee Malaysia yang sah  dan berpengalaman. Kami menyediakan khidmat nasihat tentang kesihatan umum secara percuma. Selain itu, kami juga menyediakan perkhidmatan postage bagi pelanggan dari luar MUADZAM SYAH.

Produk Shaklee merupakan antara supplement yang laris dan kami sentiasa memperbaharui stok kami dari masa ke semasa. Oleh itu, kami sentiasa mempunyai Ready Stock bagi produk-produk Shaklee. Dan stok yang ada pada kami dapat digunakan dalam tempoh yang tepat ( expired date yang up to date).

Selain itu, kami Pengedar Shaklee Muadzam Syah juga mempunyai group yang kuat dan berpengalaman hampir 17 tahun dalam Bisnes Shaklee. Oleh itu, kami dengan berbesar hati ingin membuka peluang kepada sahabat-sahabat lain dalam menceburkan diri dalam Bisnes Shaklee. Kami memberi panduan kepada customer yang ingin Menjadi Pengedar Shaklee dan menjadikan Shaklee sebagai side income bisnes yang mampu menjana sehingga lebih dari 4 angka sebulan.

Stokis Shaklee Muadzam Syah Terbaik!

Hubungi kami:

B2/2 PERUMAHAN KILANG KERATONG2, 26900 BANDAR TUN RAZAK, PAHANG DM.

Call Sekarang : 017-4210109

Laman Web Shaklee Official

Hubungi kami bagi sebarang soalan dan kemusykilan.

Kami sebagai Pengedar Shaklee Muadzam Syah sentiasa mengalukan dan menanti panggilan untuk sebarang pertanyaan. Terima kasih.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *