Kegilaan Sungguh Ana Pada P9

Aritu ada mami Salwa story pasal kedasatan smartphone ni kat Ana..time tu fon Ana xde masalah, so xder la nak amik port sgt.. Tp aritu fon ditenggelami air (jamban kot), abis kiok fon Ana tu, so terpaksa la keluarkn bajet mencari fon baru.

 

Dalam sedang mencari tu sempat la tgk kehebatan P9 Huawei yg distorykan oleh mami tu. So bila nk guna fon ni untuk bisnes, fon ini kena ada beberapa function yg best.

Antaranya mestilah ada camera yg hasilnya sgt2 bagus. P9 ni primary camera dia 12mp..mmg syok n cun sgt2..Leica Lense lagi tu..bila camera da mantop, br la canti amik gmbar produk n testimoni terutamanya.

Selain camera, P9 ni jgak power tau dr segi performance..mggunakan system OS android 6 (mshmallow) n boleh diupgrade ke android 7 (nougat). Bukan ape, bila performance power, xder masalah bila kita nk running byk prgram in one tima..nk buka blog, nk rply msg customer, nk order produk..semua akn bjalan lancar.

Huh..to hrganya..Ana kena tggu bonus Ana cecah 5k dlu la jwbnye..TARGET tu!

Farmasi Fiqelina
Pengedar Sah Shaklee
0105752619

#superstarstsunami
#tsunamishaklee
#9gemilang
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#lifeamazing
#supershakleeman

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *