Bonus Bulanan Dari Shaklee

Penat lelah sebulan berkerja, tamau gaji ke?mesti lah semua org nak kan..xda org pun yg xnak gaji, abes tu Shaklee ada gaji ke? Bukan gaji, tapi lebih mesra dgn panggilan imbuhan ataupun Bonus Bulanan Dari Shaklee.

Macam mana boleh ada bonus plak? Setiap pembelian kita dgn Shaklee, akan ada point..mcm JCard, Aeon, Btreat..n byk lagi contoh lain, tp yg bestnya Shaklee ni, bonusnya terus dibank in ke akaun. U’all nak ke? Kena join mmbership dulu la..

……………………………………………………

Apa nak buat dgn duit bulanan yg Shaklee bg ni..Biasanya duit bonus ni, Ana belikan produk jugak untuk Isteri tersayang. Kan hebat tu..nampak ke nampak? Isteri happy dpt guna produk Shaklee tnpa perlu keluarkan modal. Tunggu la, InsyaAllah, ada rezeki besar sikit Ana ingat nak blanja sumting yg very2 special..doakan ye!

Farmasi Fiqelina
Pengedar Sah Shaklee
0105752619

#superstarstsunami
#tsunamishaklee
#9gemilang
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#lifeamazing
#supershakleeman

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *