Bisnes Menguntungkan Shaklee

Suka Ana nak mmbantu student-student kita yang tgh study kat kolej2 n universiti yg ada kemelut ekonomi ni..

Sebenarnya bisnes shaklee ni sgt mudah n sesuai untuk semua golongan. Antara sebab utama ialah, xpyh modal yg besar..cukup sekadar pendaftaran keahlian sebanyak rm69 sahaja dan untuk seumur hidup.

Nak Ana ajarkan?simple sgt..bila dah jadi ahli, sgt senang untuk mula buat income..Kerjanya cuma share kan produk Shaklee di fb..bgtau semua kenalan yg kita ni adalah pengedar Shaklee. bila ada yg nak order, kita mnta jer payment n kita da start boleh order kat web shaklee..HQ akan pos terus ke rumah customer..retail profit kita dpt..bonus bulanan pun kita boleh dpt!!!!

Simple kan?semua org boleh buat.Mesti berminat kan?Jom jangan buang masa..Ana akan guide satu persatu..InsyaAllah boleh buat income dgn jayanya.

Farmasi Fiqelina
Pengedar Sah Shaklee
0105752619

#superstarstsunami
#tsunamishaklee
#9gemilang
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#lifeamazing
#supershakleeman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *